The 5-Second Trick For istanbul petek tamiri

Wiki Article

İster eski idea metal, ister yeni idea plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve metallic epoksi yapıştırıcısıdır.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

  doğalgaz tüketiminde yapmış olduğunuz tasarrufta petek temizliği bedelini fazlasıyla karşılayacaktır Bu sebeple petek temizliği hem faydalı hem de kendini amorti eden bir uygulamadır.

Kombiciler, gerekli ekipmanlar ile measurement hizmet verirler. Doğalgaz yanıcı ve patlayıcı bir gaz olması sebebi ile koruyucu maske ile çalışılması gerekmektedir, bu sayede ortaya çıkabilecek iş kazaları da engellenmiş olacaktır.

Sızdıran radyatör vanası onarmak için önce sistemin içindeki suyu sızıntının olduğu yerin altına boşaltmanız gerekir.

Diğer seçenek ise peteklerin çok eski olması durumunda petekler artworkık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Sorunlarınız ve şikayetleriniz giderilerek kaliteli hizmet amaçlanır. Petek temizliği ve petek bakımı ile sizlerin bu işten kazancı şu şekilde açıklanabilir.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Bu dimension su sızıntısını bulma şansını verecektir – radyatör tamamen ıslak olduğunda herhangi bir sızıntının kaynağını bulmak çAlright zordur.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Kalöfer bar göstergesinin tahliye vanasından su kaçırıyor nedeni nedir acaba belirli süre kaçırıyor sonra ekliyor su akıntısı bir bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin

Petek petek tamiri bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page